Wie ben je en waarom zet je zomaar je ontwerpen gratis online?

Mijn naam is Katrien van Riet en sinds mijn twaalfde ben ik lid van vliegerclub Free Fun Flyers. Nu ik een 3D-printer thuis heb staan, ontwerp en print ik vanalles, waaronder onderdelen voor vliegers. Deze website is een manier om wat terug te geven aan de vliegergemeenschap, en hopelijk mensen aan te sporen om nieuwe vliegermodellen te ontwerpen.

About

Waarvoor mag ik de bestanden op deze website gebruiken?

Alles op deze website valt onder een Creative Commons licentie: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-sa/4.0/legalcode.nl

Dit betekent dat je de bestanden voor niet-commerciële doeleinden mag gebruiken zolang je aangeeft dat ik de ontwerper ben van de bestanden. Je mag je bestanden naar hartelust aanpassen. Ook mag je je aanpassingen delen met de wereld, maar wel onder dezelfde voorwaarden als hierboven beschreven.

Met welke softwarepakketten werk je?

Ik probeer zoveel mogelijk met software te werken die open source is. Voorbeelden daarvan zijn OpenSCAD en Blender. Ook werk ik veel in Fusion 360. Dit programma is gratis maar niet open source. De slicers die ik gebruik zijn Cura en Slic3r Prusa Edition.

Ik heb een idee voor een onderdeeltje maar ik kan het niet modelleren. Kun je me helpen?

Stuur me een bericht en wie weet ontwerp ik het model voor je!

Back to Top